Hakuna Matata, 18 år på fredag!

Projektvecka vecka 8 var det. Gick mycket fortare och var mycket roligare än förra året. Kan dock bero på att vi då hade om Förintelsen, och nu om Spanien. Sticker till Spanien ju med en grupp från skolan i april ju, kiul!! 
Annat då? Sportlovet gick ut på att jobba varje dag, vara så trött att jag blev sjukt irriterad för minsta lilla, och att köra bil. Ja, dedär med att köra bil när man trött är väl inget att direkt rekommendera... Slutade med att jag gjorde de enklaste nybörjarfelen! Usch så irriterad jag var på mig själv då. Nåväl, har körlektion efter teoriprovet på fredag så de ska väl förhoppningsvis gå bättre då.
 
Påtal om bilkortet, jag fyller ju 18 freaking år på fredag!!! Vem kunde ha trott det liksom? Kommer iallafall att spendera min 18årsdag med att förhoppningsvis klara bilteorin, spela (typ) säsongens viktigaste match samt att sen fara och fira på krogen! Awesome! 
 
Period 5 började i måndags också, tyckte det var den värsta perioden hittills, men tre dagar in i perioden känns den ändå helt okej. Matte, modde, historia, finska samt några timmar gymnastik. Kommer säkert att ändra min åsikt bara vi närmar oss proveckorna, trust me. 
 
På återseende! 
 
Drinkkkkkkkkkkkkk70000000_5131ec3de087c36d3e91905d_large

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback