Stafettkarnevalen 2011

Fredag
Började dagen med att skriva matte provet och sen en timme modde. Efter maten blev det att packa in oss i bussen och fara iväg. Fick platser nästan längst back så satt och talade med bl.a Pontus , Bergman , Nata och Johannes, alltid lika chill!
.
Vi kom fram till Borgbacken där runt 6 tiden. Var med Lena, Evve, Malin och några till där. Men vi gick bara runt eftersom ingen av oss hade köpt ett åkband. Testade också att spela Xbox Kinect där, jäävligt roligt! :D
.
Kom till vår övernattningsplats ca halv 10 och började då packa upp, laga oss färdiga och gick sova ca 12.
.
Lördag
Vaknade ca halv 7 tiden och bytte genast om och sen å äta. Packade våra saker och gick sen å sminka oss till KISS!
Tog bussen till Stadion 8 och gick genast för att stå i hejjarklacken till 4 tiden då vi for och byta om och värma upp för masstafetten! Slutade med en 12:e plats för Högstadiet i Petalax! Träffade bl.a. Jenny P på uppvärmingen. Länge sen man träffade henne. Så de va trevligt.
.
Efter masstafetten va de att vänta på hejjarklacksvinnarna. Slutade med ett hedersomnämnade för bästa hejjarklack för oss.
.
Efter de va de bara att gå och packa in i bussen igen och bege oss hemmåt. Va helt slut på hemvägen men Lena bredde ut sig i säte så ja kuna int sov. HAHAHA
Kom hem runt 1 tiden på natten.
-
Stafettkarnevalen 2011 måste nog beskrivas som riktigt chill och rolig! :D
See you next year in Olympia Stadion!


Chillar no bara me Kaj Kunnas!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback